Over ons

Wat kunnen wij voor u betekenen

Wij trainen, faciliteren, adviseren en ondersteunen bedrijven om zo hun totale bedrijfsnoodorganisatie in één keer tot in detail op te zetten of te optimaliseren. Zo helpen wij u structuur te vinden in het organiseren van een veilige werkomgeving.

Waar het gaat om veiligheid geeft de Arbowet in grote lijnen aan waartoe een ondernemer verplicht is. Daarnaast heeft de ondernemer te maken met verschillende normen en besluiten die een aanvulling zijn op de te nemen acties.

ForeverSafe adviseert en ondersteunt u in de wirwar van regelgeving. Zo weet u zeker dat u aan de juiste regels voldoet. Grondige inventarisatie geeft een overzicht in de knelpunten. We optimaliseren daar waar nodig en zetten effectieve trainingen in.

Door uw hulpverleners op een interactieve manier te trainen en alle punten uit de wet- en regelgeving op een begrijpelijke en transparante manier te helpen integreren nemen we onzekerheden weg. Het resultaat is daadkrachtig kunnen handelen als er nood aan de man is.

Zo zal uw bedrijfsnoodorganisatie in geval van calamiteit het verschil kunnen maken tussen bedrijfscontinuïteit en hoge kosten of faillissement.

Waar wij voor staan

Waar Twan van den Boogaard training geeft ontstaat een ontspannen sfeer waarin leerzame momenten worden gecombineerd met een vleugje humor.

Door zijn passie voor hulpverlening is hij een aantal jaren actief geweest als vrijwilliger bij een brandweerkorps.

Praktijkervaring en up-to-date blijven in hulpverlenersland staan bij deze enthousiaste trainer bovenaan.

"Ik geloof in bedrijfsveiligheid voor zowel grote als kleine bedrijven. Het is onze taak daarvoor te zorgen.
Ik geloof in daadkracht binnen bedrijfsnoodorganisaties. Dat zorgt voor doeltreffende hulpverlening.
Ik geloof in maatwerk. Trainen op specifieke bedrijfsrisico’s.
Daadkracht, doeltreffende hulpverlening en maatwerk maken samen de bedrijfsveiligheid compleet."

Referenties

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then